Tilauskurssit

Ensiapukurssit

Punaisen Ristin koulutuspohjaiset, sertifioidut tilauskurssit kaikenkokoisille yrityksille. Työpaikkaolosuhteiden mukaan räätälöity ensiapukoulutus tapaturmien varalle ja ennaltaehkäisyyn asiantuntevasti kaikille toimialoille. Ensiapukurssien sisällöt ja ensiapukouluttajamme täyttävät KELA:n ja sairausvakuutuslain edellytykset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta osana työterveys- ja työsuojelutoimintaa. Koulutukset arkisin tai viikonloppuisin. Kaikki kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja pätevyysrekisteröinnin.

Pyydä tarjous: info@suomenensiaputalo.fi 

Mielenterveyden ensiapukurssit

Mielenterveys on keskeinen osa ihmisen hyvinvointia. Koulutamme kurssillamme pitämään huolta omasta ja muiden mielenterveydestä. Akuutista tilanteesta, jatkuvaan psyykkiseen hyvinvointiin. Tarjoamme tätä tilauskurssia yrityksille ja yhteisöille. 

Voimme tulla kouluttamaan perinteisellä tavalla asiakkaan tiloihin. Mielenkiintoinen, nykyaikainen ja tehokas tapa on tilata koulutus suoraan etänä, vuorovaikutteisena webinaarina. Tällöin kaikki osallistujat voivat osallistua oman päätelaitteen kautta, kuten älykännykkä, tabletti tai tietokone, helposti haluamastaan paikasta. Tämä tapa tuo yksilöllisyyttä, työ- ja opiskelurauhaa, kuitenkin samalla myös yhteisöllisyyttä ja ryhmässä oppimisen riemua.

Pyydä tarjous: info@suomenensiaputalo.fi